Slide 1 Tanulj itt.hu
Online Oktatás
Válassz oktatókat, keresd meg a neked való oktatást.
Tanulj a saját időbeosztásod szerint bárhol és bármikor.
Slide 2 Bármilyen
eszközön
telefon , tablet , számítógép,
Okos TV
gyere és próbáld ki!
A Döntés a te kezedben van.
Slide 3 Egyszerű
Hatékony
változatos
Gyere próbáld ki a változatos oktatásokat.
Folyamatosan bővülő oktatási anyagok és új oktatók.

Az online oktatás

Milyen problémákkal találkozhattak eddig az Oktatók?

Rengeteg edző, oktató, személyi tréner, táncstúdió, különböző tanfolyamok torpantak meg a jelenlegi járványhelyzet miatt, 

hiszen a munkát csak online képesek most elvégezni, azonban nehézséget okoz számukra az, hogy:

– stabil közvetítést csináljanak

– a zenei aláfestést ne tiltsák le, és vesszen el ezáltal az instruktor/oktató útmutatása

– beszedjék a díjakat a jelenlévőktől vagy egyáltalán díjat kérjenek

– kitűnjenek a rengeteg oktató közül és újabb követőket szerezzenek

– megakadályozzák a szellemi tulajdonuk sérülését, másolását

– kellemetlen hozzászólásokkal oda nem illő látogatók zavarják az előadást

– a hírfolyamban, a csoportjukban, illetve a Vállalkozói oldalon előkelő helyen szerepeltessék az előadást úgy, 

hogy az a későbbiekben se „csússzon lejjebb”

– új tanfolyam esetén új csoportot kell létrehozzanak és kezdhetik elölről a munkát

– a közösségi oldalak leterhelt rendszerein kívül sokkal jobb és megbízhatóbb minőségben kínálják az oktatásaikat, edzéseiket

– a videóikban ne legyenek külsős reklámok (pl youtube).

 

 

Mi ezeken a problémákon túl sokkal több mindenre gondoltunk, és fejlesztettünk megoldást,  ezért 2 új terméket alkottunk. 

Az egyik a tanuljitt.hu webes és mobilos applikáció, a másik egyedi applikáció sokkal több funkcióval és akár fizikai 

termékekhez is használható webáruházzal.

Jelenlegi partnereink világbajnokok, adott ágazat legnagyobb irányítói és művelői, tánctanárok, hálózat vezérek (MLM), sportolók, tanárok.

 

Az Oktatókkal a szerződéskötések, a tananyagok feltöltése és rendszerezése már folyamatban van!

2020.április utolsó hetén már a Tanulók előtt megnyitjuk a rendszert.

Mi az a Tanuljitt.hu ?

Online oktatási rendszer magyar és angol nyelven, mely lehetővé teszi, hogy az Oktatók átlépjék a területi és időbeni korlátaikat és az oktatásuk olyan emberekhez is eljuthasson, akik tőlük távolabb élnek vagy éppen máskor érnének rá. Ez a rendszer remek megoldás arra, hogy bővítsd a Tanulóid csoportját. A tananyagokat egyszer kell elkészíteni és elhelyezni a felületen, és akkor is bevételhez jutsz, ha éppen nem dolgozol, mert mondjuk nincs kedved, esetleg szabadságon vagy. Itt nem probléma, ha gyermeked születik, vagy másik városba költöztél, mert nem veszíted el a nehezen felépített csoportodat. A Tanulók bárhol és bármikor megtekinthetik az ingyenes vagy azokat a fizetős tartalmakat, melyeket természetesen előtte kifizettek.

 

A rendszer rendelkezik levelezőrendszerrel, ügyfélszolgálattal, beépített fizetési modullal, Google Premium Park szerver háttérrel, hirdetési modulokkal, Oktatóknak adminisztrátori felülettel, anyagaid elhelyezéséhez tárhellyel és még sok minden mással.

Webes és mobiltelefonos applikáció, melyen keresztül az oktatások megtekinthetők mobilon, tabon, asztali gépen, laptopon, vagy okos TV-n.

 

A Tanuljitt.hu egy olyan felület, ahol másokat oktathatsz és ezért ők fizetnek neked. A tanulók az általad feltett oktatásokat a megvásárlás után korlátlan alkalommal nézhetik meg, mintha egy DVD-t vásároltak volna tőled. Az oktatásaidat bővítheted újabb leckékkel, vagy létrehozhatsz új oktatásokat. Kizárólag saját tulajdonú szellemi termék, illetve tartalom helyezhető el az oldalon.

 

Feltehetsz kedvcsinálónak ingyenes órát vagy bemutatkozó videót, mutasd meg a korábbi sikereidet, érmeidet, kupáidat, bizonyítványaidat, vagy készíts leírást magadról fotókkal, hogy olyanok is megismerjenek, akik még esetleg nem hallottak rólad, 

és ráébredjenek, hogy te vagy az, akitől tanulni akarnak. Használd ki azt, hogy más oktatók tanulói is látogatják az oldalt, és a kategóriák alatt böngészve megismerhetnek téged.

 

Mindegy, hogy kis- vagy nagycsoportban gondolkodsz, a már meglévő csapatodnak, egy új embernek vagy tömegeknek tanítanál, csak állítsd be az oktatói profilodra, hogy mit szeretnél oktatni, milyen nehézségi szinteken, és milyen díjakon, mond el, hogy a tanulóid mire számíthatnak, ha megnézik az anyagaidat, aztán tedd fel az oktatásaidat, azokba pedig tedd fel a leckéket / jegyzeteket/ prezentációkat és hívj meg másokat a linkeddel. Taníts élőben (fejlesztés alatti opció), vagy tedd fel a már korábban rögzített videós leckéidet, jegyzeteidet. (video, pdf, prezentáció, fotó, videó)

 

Tanulóid megállíthatják, visszatekerhetik az anyagaidat, és többször is megnézhetik, vagy ami nem videós file, hanem például prezentáció vagy jegyzet, azokat a fizetést követően letölthetik. Tarthatsz több témakörben is oktatást, csak válassz kategóriát. 

Az oktatásaid korlátlan számú leckékből állhatnak, és beszúrhatsz kvízeket/vizsgákat. Ezeket a rendszer automatikusan ellenőrzi és a Tanulód megtudhatja, mennyire sikerült elsajátítania az anyagot. A helyes és helytelen válaszokat is te állítod be és a tanulók ezekből választhatnak kitöltéskor. 

 

Természetesen a tanulóid tudnak neked a rendszeren belül üzenetet is küldeni, melyekre válaszolhatsz, illetve aki megvásárolta az oktatásodat és végignézte, az értékelést is írhat.

 

Saját profilodra hívd meg a tanulóidat és barátaidat, mi pedig a kategóriák közt is szerepeltetünk téged, így új tanulóid is lehetnek a többi Oktató tanulói és a weboldal látogatói közül.

 

Hamarosan elkészül az a fejlesztés is, mely Oklevelet generál azon Tanulóknak, akik végigcsinálták az oktatásodat és a végén kitöltötték a tesztedet. 85% helyes válasz esetén megfelelt, 90%-nál teljesítette, 95%-nál magas szinten elvégezte, 100%-nál hibátlanul elvégezte a tanfolyamot minősítést kapnak.

 

Linkeld a közösségi oldalaidat és tedd ki oda a tanuljitt.hu -s linkedet, hátha a korábbi Tanulóid is kedvet kapnak az ismétléshez.

Technikai Információk

 •  
 •  Megbízható Google premium park szervereinken akár 1 millió ember nézheti majd az élő oktatásodat akár 4K minőségben, míg a korábban rögzített videókat azonos időben korlátlan számú ember. A rendszerbe folyamatosan új opciókat is fejlesztünk, és a felmerülő igények alapján újabb kategóriák és nyelvek kerülnek beépítésre.

 •  
 • – Videóidat mpeg vagy mp4 formátumban tedd fel a szerződéskötést követően az általunk biztosított szerverekre, vagy ha ingyenesek, akkor akár be is linkelheted őket (pl: youtube, vimeo, html5).

 •  
 • – Ügyfélszolgálatunk segít megoldani a tanulók és oktatók technikai problémáit, megválaszolja az oldallal kapcsolatosan felmerülő kérdéseket.

 •  
 • – Az oldaladon egyértelműen láthatod a statisztikai és fizetési információkat.

 •  
 • – Ingyenes hírlevél vagy push üzenet (mobil telefonra ugrik fel az üzenet, vagy a böngészőbe, mely tartalmazhat képet, videót, linket, esemény meghívót stb.) kiküldési lehetőséged van, így jelezheted a tanulóid felé, ha új anyagot tettél fel, vagy akciót hirdetsz, esetleg előadást tartasz valahol.

 •  
 • – Oktatásaid megtekinthetőek mobilon, okostv-n, tabon, asztali gépen vagy laptopon, böngészőből vagy applikáción keresztül.

 •  
 • – Ha vannak olyan tanulóid, akik már elkezdték valamelyik oktatásodat egy másik felületen és a díjakat ott már kifizették, fizetés nélkül is hozzáférhetnek az adott tanfolyamodhoz. Ehhez csak küld el nekünk az emailcímüket a regisztrálásodat követő 15 napon belül, és az adott tanfolyam nevét, és mi beállítjuk neked a rendszerben. Azon oktatók, akik ezt követően a rendszerben elhelyezett oktatásaikért a rendszeren belüli megtekintésekért, viszont rendszeren kívüli megoldással kérnek fizetést, a rendszerből azonnali hatállyal kizárásra kerülnek, szerződésüket felmondjuk.

 •  
 • – Természetesen nem csak oktathatsz, hanem tanulhatsz is a felületen másoktól.

 •  
 • – Az oktatásaid számát, illetve azon belül a leckék számát nem korlátozzuk. Nyugodtan bontsd szét az oktatásokat apróbb leckékre, hogy utólag könnyen kereshető legyen egy-egy anyag.

 •  
 • – Ha valamelyik oktatásodat szeretnéd, hogy többen vásárolják meg, akkor akciót írhatsz ki rá, és ezzel több tanulót szerezhetsz.

SEO kereső optimalizáláshoz add meg a kulcsszavakat az oktatás felvitelekor, hogy könnyebben megtaláljanak akár a Google keresőből

 

Gyere a tanuljitt.hu oldalra és mindenre megoldást találsz!

Ha nem találtad meg amit kerestél, szeretnéd elolvasni a szerződési feltételeket, vagy regisztrálni, akkor írj nekünk, és mi segítünk office@mimomarketing.com vagy hívj minket a +36 1 800 1755-ös számon. 

 

Egyszerűen és érthetően, bárhol-bármikor: tanuljitt.hu

 a szerződés és regisztrálás feltételeiről érdeklődj