EMAIL ADATBÁZIS ÉS HÍRLEVÉL KIKÜLDÉS

Mivel a lehetséges ügyfeleidet hirdetésekkel bombázni elég költséges mutatvány, ezért folyamatos kapcsolattartásra is szükséged van a már meglévő ügyfelekkel, természetesen tolakodásmentesen, ami bizony nem egyszerű. Őket könnyebben is ráveheted a vásárlásra, hiszen már ismerik a szolgáltatásaidat, vagy legalábbis egy részét. Ha tudod az email-címüket, akkor szükséged van egy hírlevél kiküldő rendszerre.  Ezért alkottuk meg a SzuperMail rendszerünket ötvözve a nagy hírlevél szolgáltatók tudásával, de betartva a helyi szabályokat, a GDPR kompatibilitást és a napi tapasztalataink alapján egyéni fejlesztésekkel és modulokkal egészítettük ki. Így az ügyfeleid, vagy a lehetséges ügyfeleid el tudják dönteni, milyen témakörben, milyen gyakorisággal kérnek hírlevelet vagy ajánlatot tőled, és ezt bármikor tudják módosítani. Egyszerűbben és olcsóbban hozhatod tudtukra, ha például megváltozik a nyitva tartásod, új termékek érkeztek, bővíted a szolgáltatásaid listáját, vagy akciót indítasz.

Úgy érzed, hogy pár hírlevél kevés számodra és gyakrabban szeretnéd elérni őket, de úgy, hogy betartod a kéréseiket? Erre itt a retargeting lehetőség, mellyel számukra a hirdetéseid célirányosan jelennek meg minden felületen. Pld: havonta kér hírlevelet a szolgáltatásaidról, de neked hetente van akciód. Minden heti akciót két gombnyomással személyre szabottan a havi hírlevél feliratkozóknak hirdetsz meg, akár az összes közösségi oldalon, így olcsóbban és gazdaságosan hozhatod a tudtukra az akciókat.

Szeretnéd tudni, mely környéken, városban, kerületben veszik igénybe a szolgáltatásodat? Térképes megjelenítés segít neked ebben.

Amennyiben még nincs ilyen adatbázisod, de szeretnél, akkor is tudunk segíteni neked, hiszen adatbázisok létrehozásában, felépítésében, bővítésében is segítünk ügyfeleinknek.