MIMO Call CENTER

A MIMO Call Center

Minek nekem telefonközpont? A mai világban az emberek a mobiltelefonjukkal kelnek és fekszenek, és napközben is órákon át a közösségi oldalakat nyomogatják. Mindenről onnan gyűjtik az információt, és lassan ott tartunk, hogy a vásárlási döntéseiket is az ott talált információkból merítik. Abban az esetben, ha valamit nem találnak egy adott oldalon, akkor vagy tovább keresnek más oldalakon, vagy telefonálnak. Innen találjuk ki, hol vacsorázunk este, vagy hova menjünk a barátainkkal vagy családtagjainkkal hétvégén. Mit teszünk ilyenkor? Foglalunk asztalt, mozijegyet, szállást, időpontot. Már ha a telefont felveszi valaki. Viszont nem minden vállalkozás engedheti meg magának, – sőt, nem is kell, hogy minden vállalkozásnak legyen olyan embere, – aki a bejövő hívásokat kezeli. De ha valakinek nincs kiadva egy adott feladat, akkor mind tudjuk, hogy senki sem érzi magáénak. És ilyenkor megesik, hogy a kollégák nem veszik fel a telefont, és ügyfeleket veszítünk. Na ezért kell a Call Center…

CALL CENTER IP

TELEFONSZÁMONKÉNT INTERNETKAPCSOLATtal Rendelkező végponti mobiltelefon vagy ip telefon esetén: Havi 60 EUR + egyszeri bekapcsolási díj.

CALL CENTER VEZETÉKES VONAL

TELEFONSZÁMONKÉNT INTERNETKAPCSOLAT NÉLKÜLI VÉGPONT ESETÉN PLD, VEZETÉKES TELEFONVONAL HAVI 60 EUR + EGYSZERI 30 EUR BEKAPCSOLÁSI DÍJ +A BEJÖVŐ HÍVÁSOK ÁTIRÁNYÍTÁSA PERCENKÉNT KERÜLNEK SZÁMLÁZÁSRA.

0.05 EUR/PERC