Áraink

Slide Legkeresettebb termékek HIRDETÉS BEÁLLÍTÁS, MONITOROZÁS, MÓDOSÍTÁS Ügynökségi célzásainkkal (több szűrő miatt precízebb és pontosabb célközönség-meghatározás) hatékonyabb elérést és professzionálisabb munkát biztosítunk. A Partnereink által biztosított kedvezményes ügynökségi árakra mi felárat nem számítunk fel a Megrendelőinknek! Havi díjas szolgáltatásunk 14 db monitorozott hirdetést tartalmaz. 335 EUR/hó
Ezen felüli hirdetések beállítása monitorozás nélkül 25 EUR/db, monitorozással 50 EUR/db.
Választható felületek: Facebook / Instagram / Twitter / Waze / LinkedIn / Viber / WhatsApp / Telegram App / Adobe Display Network / Youtube és Vimeo csatorna / Google Cégem / VK / GPS alapú vagy foglalási rendszerek felületei stb.
Eseményenként komplett kampány 300 EUR / esemény
Hirdetés bármely -, a közösségi médiák által engedélyezett - kategóriába.
Részletek
Eseményektől független Brand (márka-építési) vagy ismertségi hirdetések, akciók, stb
300 EUR/ hó / Brand (Márka)
Részletek
Hirdetés beállítás A szerződéses mennyiség felett, vagy egyedi illetve egyszeri hirdetés-beállítás monitorozás nélkül 25 EUR /db, monitorozással 50 EUR / db Részletek

Slide POSZTOLÁS AZ ÖSSZES KÖZÖSSÉGI OLDALRA Posztolás az összes közösségi oldaladra havi 20 poszt/közösségi oldal és sztorik. Szövegírás, tagolás, hashtagelés, képek logózása, alapgrafika elvégzése, pl. méret korrekció. A poszt megjelenése előtt minimum 5 nappal megkapott anyagok időzítése és kihelyezése az összes felületre. A kreatívok elkészítését az ár nem tartalmazza. A Megrendelő 1 useres hozzáférést kap a MIMO Social posztoló rendszer használatához, így az esetleges azonnali posztolásokat minden felületre tőlünk független is tudja időzíteni. (A rendszeren keresztül képes képek logózására, posztok időzítésére, felvett videók élőként streamingelésére, sablonok készítésére).Valamint a havi díjas szolgáltatásunk tartalmaz heti 1 óra tanácsadást az irányvonalak átbeszélésére az aktuális események és tervek, valamint a kreatív és visual tervek kapcsán.
Marketing képzést nem tartalmaz.
Ár: 500.- Eur /hó
Részletek

Slide MARKETING TERV ELKÉSZÍTÉSE

MARKETING KAMPÁNY PONTOS PRECÍZ TERVEZÉS NÉLKÜL OLYAN, MINT CSALI NÉLKÜL HORGÁSZNI.
VAGY LESZ KAPÁS VAGY NEM.
Minden ügyfelünknek akiknek hosszú távú terveik vannak, illetve azoknak is akik "csak" egy-egy rövidtávú kampányt terveznek, javasoljuk ezt a szolgáltatást.
Mit tartalmaz?
Aktuális naprakész információkat az összes szóba jöhető online marketing platformról, közösségi felületről, pontos terveket, számadatokat, költségvetést, várható eredményeket, megvalósítási tervet és ütemtervet. Továbbá: Részletes marketing terv kidolgozása és bemutatása, kérdések megválaszolása. Meglévő közösségi oldalak és weboldal elemzése és ellenőrzése, hibáinak felkutatása, SEO elemzés, valamint 3 órás egyeztetés a Megrendelővel (lehetőségekről és bemutató). A csökkenő elérés és alacsony megjelenésszám általános tapasztalat a közösségi oldalakon. Például a Facebook büntető és jutalmazó algoritmusa nagyon sok mindent figyelembe vesz. Ezen hibapontok és hibák felkutatása, az oldal elemzési adatainak áttekintése szükséges a későbbi javítások elvégzéséhez.
Természetesen, ez nem egy konfekció termék, itt az adott ügyfél igényeihez igazodva bővítjük vagy kiegészítjük a tervet.

ÁR: 950 EUR EGYSZERI DÍJ.
Részletek

Közösségi oldalak hibáinak javítása, organikus elérés növelése

25 / Óra
 • Meglévő közösségi oldalak feltárt és megrendelt hibáinak javítása
  az organikus elérés emeléséért, tartalmi és egyéb adatok frissítése, monitoring és egyéb eszközök beillesztése, hirdetési fiókok létrehozása. Pontos ár a feltárt hibák, megrendelt javítások és kiegészítő szolgáltatások alapján a véglegesítés előtt kerül meghatározásra az elemzést követően. Szörnyen alacsonynak találod az organikus elérésedet és túl magasak a hirdetési összegek? Megkeressük a problémákat és az okokat, kijavítjuk azokat, és megmutatjuk mire figyelj.Weboldal frissítése,
hibáinak kijavítása

25 / Óra
 • Van egy weboldalak, de nem vagy vele elégedett? Szeretnéd, ha a keresési listákban előkelőbb helyen jelenne meg? Weboldal átnézése és szükséges modulok beépítése, SEO + TM + analitika + Landing page beépítése, javítások. A weboldal alapvető hiányosságainak és hibáinak kijavítása. Google maps modul rendbetétele. Forráskód frissítése, kiegészítő modulok javítása. A weboldalnak analitikai kódok és mérő rendszerek beállítása, konfigurálása, ezen statisztikákhoz való hozzáférés létrehozása, SEO elemzés. Weboldal kapcsán alkalmanként un: Landing page –ek létrehozása egy-egy akció (pld Business vagy születésnapi stb. kampányok) mérhetőségére, célirányos mérésére és hatékonyságára szolgál.  Fejlesztői és programozói munkák, illetve grafikák egyedi igény szerint kerülnek meghatározásra.

Egyedi oktatások és továbbképzések

25 / Óra
 • Ha azok közé tartozol, akik szeretik maguk kezelni a vállalkozás közösségi oldalait, akkor neked ajánljuk az oktatásainkat és a továbbképzéseinket. Nincs időd havonta több száz oldalt elolvasni az új lehetőségekről, vagy napokig konferenciákon ülni és olyasmit hallgatni, amit te már régen tudsz? Csak mond meg, mi az, ami érdekel, és személyre szabott oktatást kínálunk neked elméletben és gyakorlatban.

  Személyre szabott oktatások elméletben és gyakorlatban.

 • Online és offline marketing stratégiák oktatása
 • Facebook / Instagram alkalmazások helyes használata
 • Hogyan legyünk hatékonyak a közösségi oldalakon?
 • Video- és képszerkesztő programok kezelése.
 • Egyedi fejlesztéseink használatának betanítása.
Popular

Kérdése van? Írjon nekünk!