Áraink

Közösségi oldalak hibáinak javítása, organikus elérés növelése

25 / Óra
 • Meglévő közösségi oldalak feltárt és megrendelt hibáinak javítása
  az organikus elérés emeléséért, tartalmi és egyéb adatok frissítése, monitoring és egyéb eszközök beillesztése, hirdetési fiókok létrehozása. Pontos ár a feltárt hibák, megrendelt javítások és kiegészítő szolgáltatások alapján a véglegesítés előtt kerül meghatározásra az elemzést követően. Szörnyen alacsonynak találod az organikus elérésedet és túl magasak a hirdetési összegek? Megkeressük a problémákat és az okokat, kijavítjuk azokat, és megmutatjuk mire figyelj.Weboldal frissítése,
hibáinak kijavítása

25 / Óra
 • Van egy weboldalak, de nem vagy vele elégedett? Szeretnéd, ha a keresési listákban előkelőbb helyen jelenne meg? Weboldal átnézése és szükséges modulok beépítése, SEO + TM + analitika + Landing page beépítése, javítások. A weboldal alapvető hiányosságainak és hibáinak kijavítása. Google maps modul rendbetétele. Forráskód frissítése, kiegészítő modulok javítása. A weboldalnak analitikai kódok és mérő rendszerek beállítása, konfigurálása, ezen statisztikákhoz való hozzáférés létrehozása, SEO elemzés. Weboldal kapcsán alkalmanként un: Landing page –ek létrehozása egy-egy akció (pld Business vagy születésnapi stb. kampányok) mérhetőségére, célirányos mérésére és hatékonyságára szolgál.  Fejlesztői és programozói munkák, illetve grafikák egyedi igény szerint kerülnek meghatározásra.

Egyedi oktatások és továbbképzések

25 / Óra
 • Ha azok közé tartozol, akik szeretik maguk kezelni a vállalkozás közösségi oldalait, akkor neked ajánljuk az oktatásainkat és a továbbképzéseinket. Nincs időd havonta több száz oldalt elolvasni az új lehetőségekről, vagy napokig konferenciákon ülni és olyasmit hallgatni, amit te már régen tudsz? Csak mond meg, mi az, ami érdekel, és személyre szabott oktatást kínálunk neked elméletben és gyakorlatban.

  Személyre szabott oktatások elméletben és gyakorlatban.

 • Online és offline marketing stratégiák oktatása
 • Facebook / Instagram alkalmazások helyes használata
 • Hogyan legyünk hatékonyak a közösségi oldalakon?
 • Video- és képszerkesztő programok kezelése.
 • Egyedi fejlesztéseink használatának betanítása.
Popular

Kérdése van? Írjon nekünk!