Komplett megoldások azoknak,

akik webshopot szeretnének

 

Nézzük meg miért van szüksége egy webshopra?

 

A magyarországi online kereskedelem 1.000 milliárd forintos forgalmat csinált 2019-ben. Ez csupán a normál kereskedelmi forgalom 7%-a, ebből is láthatjuk, hogy hatalmas a potenciál. Nem az a kérdés tehát, hogy szükségünk van egy webshopra a fejlődéshez vagy sem, hanem az a kérdés, hogy mikor. A jelenlegi járványügyi helyzet csupán egy olyan esemény, mely extra lehetőségeket rejt magában annak, aki képes ezt hamar meglépni. A vásárlási szokások ugyanis már most hatalmasat változtak, és ez a következő hónapokban minimálisra csökken majd a kiskereskedelmi üzletek és éttermek forgalma, ráadásként pedig az emberek évekig emlékezni fognak a jelenlegi szituációra és ha lehet, akkor elkerülik majd a bevásárló centereket. A kiskereskedelmi és vendéglátóipari egységek bezárásával, valamint az idegenforgalom csökkenésével előtérbe kerülnek azon vállalkozók, akik képesek és készek átlátni a helyzetet és meglátni a lehetőséget arra, hogy üzletüket újabb iránnyal bővítsék ki. Az emberek hónapokig otthon tartózkodnak majd amennyire ez lehetséges, és naphosszat az internetet nézik, hogy valós információhoz jussanak. És itt jön a képbe a webshop, azaz webáruház, mely lehetőséget nyújt arra, hogy otthonról a nap 24 órájában, az év 365 napján megvásárolhassák azt, amire szükségük van.

 

Hasonlítsuk össze a 2 értékesítési formát: Kiskereskedés VS Webshop

 

A webshop alacsonyabb költségekkel jár, hiszen: éjjel-nappal nyitva van, nincs bérleti díj, nem megy szabira és nem kér fizetésemelést, nem kell felújítani, takarítani, nem kell üzlethelység, nincs rezsi, nem koszolódik és sérül az áru, nem fogdossák meg a vásárlók a terméket, nem lopják el, és ráadásként az egész világ a vásárlója lehet.  A rendszer teljesen automata és sokkal kevesebb logisztikával jár, mint egy normál fizikai üzletben való kereskedelem, ráadásként pedig sokkal több vásárlója lesz. Egy dologra kell itt költeni: a marketingre, hiszen a jelenlétüket tudatni kell a nagyvilággal.

 

Először is el kell döntsük azt, hogy milyen szereplői szeretnénk lenni egy webshop rendszernek. Tulajdonosok? Beszállítók? Értékesítők? Is-is? Vagy csak az egyik? Esetleg kombinálná a megoldásokat? Nem probléma, mert Mi a megszokottnál sokkal több verziót ajánlunk, Önnek csak választania kell és a megvalósítás során mi mindvégig segítségére leszünk. Ráadásul mindezt költséghatékony módszerekkel segítünk megvalósítani akár néhány napon belül. Nincs pénze árukészletre vagy nem szeretné, ha termékekben állna a pénze? Nincs raktár, ahol tarthatná? Nehezére esik másokkal tárgyalni idegen országokban, idegen nyelven? Nem kell naphosszat keresgélnie, ha bővítené a termékskálát. Esetleg az Ön által gyártott vagy forgalmazott termékek értékesítését szeretné hatékonyan és gyorsan megoldani? Nem probléma, mi mindenben segítünk Önnek!

 

Webshop tulajdonosok munkájának megoszlása:

 

100% = 70% logisztikai feladatok + 20% kinek adjak el? Marketing feladatok + 10% mit adjak el? Termék felkutatása, ár-alku, szerződés, beszerzés = MUNKA. Ezekben mi mind segítünk!

 

 

Miben segítünk mi Önnek?

 

Készítünk egy webshopot az Ön számára (komplett design, logó, domain név, tárhely, komplett webshop rendszer fizetési modullal, közösségi oldalak és google regisztráció stb.)Belépést biztosítunk egy olyan rendszerbe, ahol mások által forgalmazott vagy gyártott termékeket vehet fel a termékskálájára és azonnal megkezdheti az értékesítésüket. A termékeket kedve szerint bármikor változtathatja.

Facebookra és Instagramra beépített webshopot csinálunk Önnek a weboldalon túl.

Beállítjuk a hirdetéseit, levezényeljük a kampányait grafikáktól a szövegírásig. (közösségi oldalak, Google Ads, rádiós vagy tv-s hirdetések)

Olyan hirdetési megoldásokat is kínálunk, amikor nem megjelenésenként, hanem a vásárlás befejezésekor számít sikeresnek az adott hirdetés, és csak ez fizetendő, így jelentősen csökkentjük a marketing költségeit, kiadásait.

Közösségi oldalak kezelése. (igény szerint magyarul/angolul/oroszul, Facebook, Instagram, Vk, Pinterest stb)

Követőszerzés a közösségi oldalakra.

Biztosítunk olyan rendszert, ahol bármely felületre képes időzített posztot rögzíteni, ezért akár hetekre előre beállíthatja a posztokat és nem kell napi szinten ezzel foglalkoznia.

Saját termékek esetén befotózás, szövegírás, adatfelvitel, komplett logisztika, árképzés, partnerek szerzése értékesítésre.

 

 

Ha Ön a saját termékeit szeretné forgalmazni

 

Amennyiben van saját terméke, és ezt kizárólag csak Ön szeretné értékesíteni a vásárlóknak, akkor készítünk egy olyan webshopot, ahol a fizetés egyszerű kártyás tranzakcióval online elvégezhető vagy ha szeretné, akkor a vevők az áru átvételekor is tudnak fizetni. Ön mondja meg a feltételeket és mi beállítjuk Önnek a rendszerben a kiszállításhoz szükséges időt, az átvétel módját, a fizetési feltételeket, és a rendszer ezekről tájékoztatót küld a vásárlónak emailben. A rendszerünkkel érintkezésmentes vásárlási lehetőséget is kínálunk a vásárlóknak!

 

Minden vásárlóját nyilvántartjuk és adatbázist építünk az adataikból, így amikor új termék érkezik, akció van, vagy valami egyéb információt szeretne velük megosztani, akkor a hírlevél-rendszerünkön keresztül ezt ingyen megteheti, tehát itt is spórolunk a költségein.

 

A leadott rendelésekről folyamatosan tájékoztatja majd a rendszer, így a kollégák ennek megfelelően tudni fogják, milyen áruból várható nagyobb fogyás a közeljövőben, és a ritkábban értékesített termékek listája segíteni fogja Önt abban, hogy eldöntse, ezen termékekre szeretne-e akciót hirdetni a készlet kiárusítására.

 

Mivel az interneten eltöltött órák száma jelentősen emelkedik, ezért a webshop csomagunkhoz most extra szolgáltatásként beépítjük Önnek a Facebook és az Instagram oldalába is a webshopot, így aki ezeken a közösségi oldalakon keresztül találkozik a vállalkozásával, ki se kell lépjen és már vásárolhat is. Ezt a fejlesztést nagyon kevesen használják még az országban, pedig rengeteg olyan mobiltelefonos szolgáltatási csomag van, ahol a közösségi oldalakon való böngészést korlátlanul kapják az előfizetők és ezért nem szeretnek innen kilépni és mondjuk Safari böngészőből vásárolni. Ez szintén egy remek megoldás, mely a reklámköltségeket csökkenti, mert kevesebbet kell a külsős webshopját hirdesse.

 

Ügyfélszolgálatunk gyakorlott és precíz munkát végez nagyon sok kereskedőnek és szolgáltatónak. Kollégáink igény esetén felviszik az új termékeket vagy módosítják a meglévőket, készítenek grafikákat, posztolnak, válaszolnak a vásárlók kérdéseire és komplett marketing tervet dolgoznak ki, ráadásként pedig a piaci konkurencia információinak elemzésével még tanácsokat is adnak annak érdekében, hogy az Ön forgalma még nagyobb lehessen. Természetesen rendelkezünk fotósokkal és grafikusokkal is, akik elkészítik a vállalkozás logóját és a webshop designját az Ön elképzelése szerint.

 

Mi azért vagyunk, hogy az Ön vállalkozása sikeresebb legyen, és az árukészlete gyorsabban pörögjön. Nem kell az online értékesítés feladataihoz embereket keressen, hiszen mi komplett megoldást kínálunk.